Förändringar i verksamheten

Hej! 

Jag vill med detta inlägg tacka för den tid som jag fått förtroendet att vara din tandläkare! Den 16/8 2021 kommer jag med stor tillförsikt att lämna över detta förtroende och verksamheten till tandläkare Aleksandra Karlsson. Den fantastiska personal som jag haft nöjet att arbeta med under dessa år kommer ni fortsatt att träffa på praktiken. 

Efter 18 fina år som tandläkare, varav de senaste 10 åren på nuvarande praktik, är det dags för mig att byta bransch, hitta nya utmaningar och lämna över till nya friska krafter. Vad mina nya utmaningar kommer bestå av är ännu inte bestämt men kanske vi syns i ett annat sammanhang framöver! 

Än en gång stort tack för denna tid! 

Oskar Lovén


Med anledning av mitt övertagande av Oskars praktik vill jag i korthet presentera mig. Jag heter Aleksandra och bor med min familj, man och två barn i Karlshamn. Jag har arbetat som tandläkare i Blekinge sedan 2004. 14 år på Folktandvården och de senaste 4 åren på en privatklinik i Olofström. Jag har även arbetat på Specialistkliniken för Oral Protetik i Karlskrona där jag fördjupade mig i mer komplicerade behandlingar vilket var mycket intressant och lärorikt. 

Nu ser jag fram emot att träffa Er och kunna bidra till Er tandhälsa. Tandläkarna Lovén & Rudvi blir således Tandläkarna Karlsson & Rudvi. 

Vänligen 

Aleksandra Karlsson